Kyllä maalla on mukavaa, käydä

Maalla on ihanaa. Siellä voi tehdä litroittain raparperimehua, taistella tiensä umpikasvaneen pihan läpi viikatteella ja kerätä heinät seipäälle. Aamulla voi käydä katsomassa naapuriin edellisyön aikana syntynyttä tammavarsaa ja käydä lähikaupungissa torikahveilla. Lounaaksi voi savustaa kalan ja keittää torilta ostamansa perunat. Pissata taas voi 3 metrin korkeudessa olevassa huussissa. Iltapäivällä voi käydä uimassa sukulaisten mökkirannassa. Ja illalla voikin jo lämmittää saunan ja grillata iltapalaksi makkaraa. Yöllä ennen nukkumaanmenoa voi nähdä ketun viljapellossa.

Hetken sitä jo miettii onko kaupunkiin paluussa mitään järkeä. Sitten tajuaa että on paljon asioita mitä maalla ei voi tehdä, ja että siellä on aika vähän ihmisiä. Silloin on hyvä tulla kotiin. Maalla pitäisi vain muistaa käydä, useammin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s