Neiti Kardemumma suosittelee.

Tänään posti toi taas aarteita, ja tajusin että kaikilla pitäisi olla postikorttikaveri. Ei tarvinne kertoa miten mukava on saada oikeaa postia, pitkiä sähköposteja väheksymättä. Odottamaton kortti tai pieni paketti pelastaa melkeinpä päivän kuin päivän.

Postikorttikaveri sopii kaikille. Kortteja saa melkeinpä mistä tahansa ja postimerkkivihkonen kulkee lompakossa. Postikortin kirjoittaa nopsaan vaikka ratikassa, ja oransseja laatikoita on kaupunki pullollaan.

Hauskana sivuharrasteena tulee sitten oikein erityisen kauniiden korttien etsiminen; kauppahallit, kirjakaupat ja paperikaupat tulevat tutuiksi. Halpaan harrastukseen saa sijoitettua lisää rahaa jos ostaa hyviä kyniä ja koristelee korttinsa esimerkiksi vanhoilla tarroilla (silmät auki kirppiksillä!). Aina toisinaan postikorttikaveria voi hemmotella antamalla postin vietäväksi palasen käsintehtyä suklaata tai pussillisen hyvää kahvia. Hyvä postikorttikaveri on suklaansa ansainnut, ja paluupostissa saattaa tulla jotain vieläkin hienompaa (olenpa saanut omalta postikorttikaveriltani pieniä puuhevosiakin).

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s