Periaatteen naiset.

Aika yllättävänkin vaikeaa tämä blogi-asia.  Kun löytyy sopiva, mikä tämä on, tällainen palvelu, sitten ei ole tyytyväinen ulkoasuun, tai sitten toisinpäin. HTML-taidot teinivuosilta ovat ruosteessa, mutta kai niitä pitää alkaa notkistaa.

Asiaan paremmin perehtyneet tahot ovat huomauttaneet että pennosilla saisi päivityksiä, uusia ominaisuuksia, hienoja ulkoasuja, oman domainin ja niin edelleen. Olen tiukasti kieltäytynyt moisista ja vedonnut periaatteeseen; me nyt tehdään tämä asia ilmaiseksi ja ”ihan itse” (vaikka oikeasti otetaan kaikki ilmainen apu vastaan kernaasti). Siinä se siis on. Olemme periaatteen naisia. Olkoon mottomme ”blogi ilmaiseksi mutta kyllä hyvästä juustosta voi helposti maksaa kympin per kimpale”. Lukijoiden (hei vaan, teitä on ainakin kaksi!) täytyy siis nyt sietää pientä kikkailua.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s