Lush.

Keskiviikkona tätien tie vei (muutaman mutkan kautta) Espooseen. Syynä mikäs muu kuin Suomen ensimmäinen Lush, joka avasi ovensa vuoden alussa Isossa Omenassa, kaikessa hiljaisuudessa. Aikaisemmin herkullisia saippuoita ja ”kylpyvaahtoviipaleita” on pitänyt kantaa selkä vääränä Ruotsista, Tallinnasta tai vaikkapa aina niin ihanasta Lontoosta. Tämä järjestelyn hyvä puoli oli se että jos oltiin vieraan valuutan maassa, saattoi hiukan huijata itseään eikä ehkä tajunnut että kotona aikoo ottaa yli viiden euron kylpyjä (sehän on sentään yli kolmekymmentä markkaa!). Espoossa tätä mahdollisuutta ei ole.

Kivaa on kuitenkin se että koukuttavat mokomat ilmaisilla näytteillään kaikkeen uuteen mihin ei olisi aikaisemmin tullut tutustuttua, ja mitä ei olisi itse keksinyt kokeilla. Nyt sain pikkuisen kipollisen Big-shampoota.

Kuva: Lush

Juuri kun olin päättänyt että siirryn takaisin TIGI:n herkullisiin tuotteisiin jotka ovat kuivalle tukalleni tarpeeksi hoitavia! Tässä shampoossa on suolaa! Isoja hiutaleita suolaa! Hiuksista tulee pehmeät, kiiltävät ja todella puhtaat. Kai se on nyt sitten lisättävä seuraavaa kertaa varten ostoslistalle. Katsotaan nyt koska se seuraava reissu koittaa, kovasti odottelen Helsinkiin omaa liikettä.

Päättäkäämme (toiseen) mainokseen. Lushin Babyface on kolme tuotetta yhdessä. Pesen sillä suihkussa kasvoni, ja pyyhin sitten pumpulilapulla silmät. Mikään aikaisemmin käyttämäni tuote ei poista silmämeikkiä yhtä tehokkaasti ja hellävaraisesti. Kun jättää tuotetta muuten iholle, ei myöskään tarvitse laittaa kosteusvoidetta. Pikkuisessa rasiassaan tämä suloinen naama on mitä mainioin matkatuote!

Kuva: Lush

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s