”Ei-paljoo-naurata”-ruokavalio.

Jos ihmiselle sanotaan että nyt jätät ruokavaliostasi pois vijat, riisin, naudanlihan, maitotuotteet, kananmunan ja vältät lisäksi ainakin soijaa ja paprikaa, niin siihen ihmiseen saattaa ensin iskeä alakulo. Sitten se saattaa tajuta että voi aamiaiseksi kuitenkin syödä seuraavaa:

Rucolaa, tammenlehtisalaatti ja tavallista lehtisalaattia sitruunan, oliiviöljyn ja auringonkukansiementen kera. Kirsikkatomaatteja ja kurkkua, pekonia (mitä enempi sen parempi), tattarisämpylä, tummapaahtoista kahvia ja tuoremehua. Pienimmällä lautasella on sitten maitohappobakteerit, kalkki, vitamiinit ja kaikki muu mitä ruokavalio ei nyt tarjoa. 

Ei tämä nyt ihan niin kamalaa ole.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “”Ei-paljoo-naurata”-ruokavalio.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s