Etsy.com

Tämä esittely/suosittelu on pitänyt tehdä jo aikaa sitten, mutta urakka on tuntunut mahdottomalta. Kyseessä on siis tätien suosima Etsy.com, joka saattaisi heikomman viedä vararikkoon. Etsyn hienous piilee siinä, että sieltä saa hyvin pitkälti kaikkea. Havainnollistetaanpa (ja vannon etten ole suunnitellut tätä etukäteen). Oletetaan että sinulla on rakas, mutta erikoinen ystävä, jolle on mahdotonta löytää hyvää lahjaa. Ystävälläsi on vain yksi kiinnostuksen kohde, ja se sattuu olemaan mangustit. Kyllä vain. Mangustit, nuo aavikoiden sievistelevät rotat. Katsotaanpas mitä etsy tarjoaa hakusanalla ”meerkat” (oikaiskaa joku jos olen kääntänyt sen väärin ja kyseessä on eri eläin).

Erityiselle ystävällesi on tarjolla 56 lahjavaihtoehtoa. Esimerkiksi tämä ihastuttava huopainen rintakoru:

kuva: Kate Broughton/Etsy

Valittavanasi on monta julistetta tai valokuvaa ja muista tuloksista mainittakoon tilkkutäkki, puutarhakoriste jossa mangusti käyttelee hulavannetta ja mangustileimasin jolla ystäväsi voi koristella omaisuuttaan. 

Etsy on kuitenkin myös aivan vakavasti otettava taho, etsitpä sitten esimerkiksi olkalaukkua:

kuva: minus/Etsy

 

…tai jotain kaunista seinällesi:

kuva: Hide n Seek/Etsy

Tai hauskaa kaulakorua:

kuva: ihana/Etsy

Etsystä etsivä siis löytää. Rintakoruista morsiuspukuihin, villamyssyihin, postikortteihin ja niin edelleen. Yksi Etsyn parhaita puolia on kuitenkin se että useimmiten tavaran on valmistanut joku ihana ihminen toisella puolella maailmaa (tai kuten tuon pöllökorun tapauksessa, toisella puolella Suomea) ja se joku saattaa sujauttaa pakettiisi yllätykseksi esimerkiksi pinssin tai jonkun muun ihanan pienen lahjan. Kun ostokset on maksanut PayPalilla (rahat menevät luottokortilta, suih vaan), tuntuu paketin tullessa siltä kuin olisi saanut ihanan lahjan, jotain mitä oli toivonutkin! Etsystä shoppailu on addiktoivaa, ja siksi olen itselleni asettanut rajaksi yhden ostoksen per kuukausi. Hyvä uutinen on että se yksi ostos voi olla hyvinkin halpa. Esimerkiksi viidellä dollarilla (ja postikulut 3 dollaria joten kotiin kannettuna ~ 5,40 euroa) voisit saada omaksesi tämän ihastuttavan paistettu muna-pinssin:

kuva: Magic Yam/Etsy

Nyt loppuu tämä ylistys. Itse pidän hauskoista ja hassuista jutuista kuten munapinsseistä ja pöllökoruista, mutta Etsystä löytyy kyllä muutakin. Nyt kaikki ostoksille! Se on kivaa!

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Etsy.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s