Järjen piipittävä ääni.

Olin varmaankin 12- tai 13-vuotias kun näin Keravan Seppälässä yöpaidan johon ihastuin. Tämä oli ensimmäinen kerta kun tunsin niin palavasti vaatetta kohtaan. Trikoisessa yöpaidassa oli Karvinen kahvikupin kanssa ja ajatuskuplassa teksti ”I Don’t Do Mornings”. Nerokasta. 

Yöpaita oli varmaan oikeasti halpa, mutta minusta kallis. Kävin ihailemassa sitä monta kertaa, jankutin ja jankutin äidilleni, maanittelin isää. Mikään ei toiminut. Sydämeeni jäi ammottava reikä, jonka vain trikoinen yöpaita olisi voinut tukkia (nyt on myöhäistä).

Yhtä voimakkaita rakkauksia ei vuosien varrella ole montaakaan tullut vastaan. Uusin rakkaustarina on kuitenkin seuraavanlainen:

Ihastuin Vagabondin nauhakenkiin jotka ovat vilahdelleet muotiblogissa jos toisessakin. Kävin kaupassa katsomassa niitä, pidin niitä kädessäni vaan en kokeillut koska kokoani ei ollut saatavilla. Ajattelin että hyvä niin mutta kotona huomasin että kengät pyörivät mielessäni. Tapanani on saada milloin mitäkin päähänpinttymiä, mutta ne harvemmin liittyvät vaatteisiin tai kenkiin. Nyt en kuitenkaan saanut näitä ihanuuksia pois ajatuksistani. Listasin seikat jotka tekivät kengistä huonon ostoksen. Lista näytti suunnilleen tältä:

 

  • ne ovat kalliit ja raha ei kasva puussa
  • kengät ovat minulle liian ”hienot”
  • selvät hamekengät, eikä minulla ole kuin yksi tai kaksi hametta jotka nyt istuvat hyvin/käyvät kenkien kanssa
  • en osaa kävellä koroilla (tämä on erittäin hyvä syy olla ostamatta korkokenkiä!)
  • pienen lapsen äitinä löydän itseni hyvin harvoin tilanteesta jossa seisoisin eteisessä ja miettisin mitkä korot sopisivat parhaiten lököfarkkuihin
  • minulla ei ole takkia joka sopisi kenkien kanssa
  • minulla on kenkiä vaikka mäyräkoirat söisivät (ja niin ne kyllä syövätkin)

 

Lista ei toki ole täydellinen. Jätetään se kuitenkin tuohon ja katsotaan toista listaa, sitä joka puhuu näiden kenkien puolesta:

 

  •  minä haluan ne

 

Punnitsin siis asiaa huolella, kuten kuka tahansa aikuinen nainen jolla on omituinen pakkomielle tietystä parista kenkiä. Lopputulema:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s