Pieni paratiisi

Ei ole helpompaa ja nopeampaa tapaa irtautua arjen kurjuudesta keskellä Helsingin keskustaa kuin pujahtaa sisään Yrjönkadun uimahallin huomaamattomasta porttikäytävästä, lunastaa itselleen paikka 2. kerroksesta, uida, saunoa (puusaunassa!), köllötellä omassa ”lepohytissä” puhtailla lakanoilla upeassa parantolamiljöössä ja nauttia loppuhuipennukseksi lasi talon simaa ja vaikka brie-juustoa viikunahillokkeella (tai punajuuripiirakkaa). Ja mikä parasta, uimahalli on yksi kaupunkimme kauneimpia tiloja, ainakin minun mielestäni. Yrjönkadulla sielu ja ruumis lepäävät, vain 12 eurolla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s