Herttaiset tädit hurjina

Eräs asia on saattanut tädit kollektiivisesti raivon partaalle. Tilanne on vakava, ja vaatii käsittelyä julkisesti. Hermojamme on nimittäin raastanut Pinja ja hänen ”ennakkoluulottumuutensa”. En tiedä tunnetteko tapausta, mutta varoituksen sana lienee paikallaan, sillä Pinjaan saattaa törmätä edelleen kiusallisesti kesken laadukkaan tv-ohjelman (tällä tarkoitan tietysti ihanaa Housea).

Kyseessä on siis Valion Viola kevyt-tuotteiden mainos. Siinä simpsakka nuori nainen tekee ruokaa keittiössä ja julistaa ”Moi, mä oon Pinja. Mulla ei ole keittiössä minkäänlaisia ennakkoluuloja, kunhan kaikki on tosi terveellistä ja tietysti kevyttä.” Aaaargh! Onko mitään naurettavampaa kuultu? Onko hyvästä ruuasta hitusenkaan kiinnostuneita aliarvioitu koskaan pahemmin? Onko tämän ärsyttävämpää ihmistyyppiä luotu tv-mainoshistorian aikana? Onko maailmassa olemassa suurempaa rangaistusta kun joutua Pinjan keittiöön. En usko.

Jos Pinjalta olisi kysytty hänen muista mieltymyksistään, olisimme voineet kuulla seuraavaa: ”Moi, mä oon Pinja. Mulla ei ole makuuhuoneessa mitään ennakkoluuloja, kunhan valot on sammutettu ja Jore on päällä.”

Voi Valio minkä teit. Kaiken lisäksi juuri kun suhteemme oli kehittymässä positiiviseen suuntaan uuden Mustan Salaneuvoksen merkeissä.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Herttaiset tädit hurjina

  1. Jotenkin tilanteesta tekee vielä karvaamman se, että siinä mainoksessa (tai sen mainoksen toisessa versiossa) esiintyy ”Olli” joka oli vanhoina hyvinä aikoina töissä Liisankadun Edgessä. Mitä muistoja ihanista aamiaisista ja tuntikausien kahvitteluista (pohjaton kuppi, mikä ihana keksintö!). Mikä tunteiden vuoristorata!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s