Maailman helpoin keitto

Sain luottoystävältäni niin yksinkertaisen, helposti muunneltavan ja herkullisen perusohjeen erilaisia juustokeittoja varten, että on pakko levittää ilosanomaa. Tähän mennessä olen ehtinyt kokeilla savuporo-juustokeittoa ja suppilovahvero-juustokeittoa. Ensimmäinen tuli tehtyä vähän turhan pelkistetysti (koska en käytännössä ollut vielä saanut tätä pommin varmaa ohjetta..), mutta suppissovellustani voin jo suositella! Tässä se pohja:

  • 7 dl kasvislientä
  • 1 pkt Koskenlaskijaa (voimakas tai joku muu haluttu maku)
  • 2 dl ruokakermaa
  • sattumia oman maun mukaan (savuporoa, sieniä, kasviksia..)
  • mausteita oman maun mukaan, mutta pippuri on kyllä ihan must

Kasvisliemi kiehautetaan ja juusto sulatetaan joukkoon. Suppilovahverokeittoa varten paistoin sieniä ja sipulia pannulla ja lisäsin juustoliemeen kun ylimääräiset vedet olivat haihtuneet. Lopuksi kerma ja mausteet. Laitoin pippurin lisäksi hetken mielijohteesta rakuunaa, mikä toi jännän säväyksen sopalle.

Mainokset

6 ajatusta artikkelista “Maailman helpoin keitto

  1. Mums, veikkaan menestystä! Täällä odotellaan sitten raporttia viimeistään maanantaiksi. Ja huomaatko, otin neuvostasi vaarin ja huomioin tällä kertaa myös liharajoitteiset lukijamme (syytäkin on, sillä osuutenne on varmaan jotain 75 %..) 😉

  2. Testattu on! Aivan tajuttoman hyvää soppaa ja niin helpolla :DDD Paistoin siis valkosipulioliiviöljyssä currytahnaa ja kylmäsavukalaa ja nakkasin sen sitten soppaan. Ei muuta. Tää on mun uus suosikki 🙂

  3. Onpa mukava kuulla! Sain juuri ko. ohjeen antaneelta ystävältä sellaisen pienen tarkennuksen, että soppa on hyvä suurustaa maizenalla..Mitä olin kyllä itsekin harkinnut (ihan oikeasti), mutta ei se nyt mitenkään välttämätöntä ole, eihän?

  4. Paluuviite: Mieletön sienivuosi! « Täti Moonikan Majatalo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s