Jumalten juoma

Rakastan kaakaota. Sellaista oikeasta kaakaojauheesta tehtyä, täyteläistä, ei yhtään makeaa. Tummasta suklaasta saa myös kätevästi hyvän juoman, ja jos kaipaa vaihtelua, kannattaa kokeilla chilisuklaata tai minttusuklaata jos pieni kipakkuus on liikaa.

Löysin muutama viikko sitten Flamingon (!) ihanasta kahvi&suklaa-kaupasta jotain todella herkullista -ja aivan liian kallista. Kyseessä on Zuman reilun kaupan Dark hot chocolate annospusseissa (8,90 / 10 mukillista). Kun koko pussillisen sekoittaa mukilliseen maitoa, syntyy todella täyteläinen, joskin aavistuksen turhan makea herkku. Voi olla että säännöstelen jäljellä olevat pussukkani riittämään hieman pidempään..

Toinen ökyilyvinkkini kaakaon ystäville on Café Engel. Tarjoilija katsoo merkitsevästi silmälasiensa yli kaakaota tuodessaan ja lausuu ”tämähän on sitten tehty aidosta kaakaosta, siinä ei siis ole sokeria”. Äänessä on kuultavissa hitunen ylpeyttä ja laatutietoisuutta. Kermavaahdon kanssa hinta on huimat 4,90.

Syksy on kaakaon kulta-aikaa. Höyryävä mukillinen suklaista juomaa lämmittää niin vesisateessa kastuneet varpaat ja kohmeiset sormenpäät kuin sydänsuruisen mielenkin. Hellikää itseänne!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s