Viikkotapaaminen

Tällä kertaa tätien viikkotapaamisen menu pohjautui pari päivää sitten Neiti Mintun kokeelliseen keittiöön iskeneeseen hetkelliseen dementiaan, jonka seurauksena jääkaapissa lojui yksinäinen paketti ilmakuivattua kinkkua. Mutta, toisen epäonni on toisen lottovoitto tai ainakin pienoinen arpajaisvoitto.

Kevyt lounas valmistettiin Parman kinkusta, joka sai seurakseen salaattia, tomaattia, päärynää ja rucolaa. Tädit olivat niin nälkäisiä, että kuva jäi melkein saamatta. Onneksi kamera ehti kuitenkin taltioida kulhon pohjalle jääneen erän ennen kuin sekin tuhottiin tätien toimesta muruakaan jättämättä (vaikka vieraileva täti saikin pitää lautasestaan kiinni suojautuakseen innokkaasti siivoavan emännän nopeailta liikkeiltä).

Hieman erikoinen jälkiruoka koostui luumuista, päärynästä, banaanista, viikunoista ja pähkinästä (ja vähän mantelistakin, kun pähkinät loppuivat), joita maustettiin limen mehulla ja päälle kaurapaistoksen tyyppinen muruseos, jossa kanelia ja kardemummaa. Tätä ei ehkä tule tehtyä toiste, mutta oli se kuitenkin ihan kauniin väristä.

Parman kinkku-päärynäsalaatti ja hedelmämurupaistos kaurajäätelöllä höystettynä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s