Valoa ikkunassa

Jouluvaloihmiset ovat mielestäni pitkälti väärinymmärrettyjä tässä yhteiskunnassa, jotkut valaisuasioiden päälle ymmärtävät ystäväni jopa sorrettuja asuinkumppaniensa toimesta. Asiahan on nimittäin niin, että kaikilla pitäisi sellaiset olla. Niin olisi tämä kolea kotimaamme paljon lämpimämpi paikka asua. Sähkönkulutuksen kannalta ratkaisisin asian siten, että kaikki katsoisivat vähän vähemmän televisiota ja enemmän niitä omia ja toisten jouluvaloja. Enkä näe mitään syytä miksi nämä jouluvalot otettaisiin pois loppiaisena, sillä joulun jälkeen on vielä kolme ankeata kuukautta edessä, eikä edes mitään lämminhenkistä juhlaa tiedossa helpottamassa pimeässä jaksamista. Omani ovat olleet ikkunassa jo tovin, ja saavat ollakin kunnes valkenee (tai joku ihana prinssi vie minut jonnekin lähemmäs päiväntasaajaa).

img_6661_21img_66671

ps. tiedoksi kaikille tätä lukeville ihanille prinsseille; olen pääsääntöisesti leppoisaa matkaseuraa, osaan auttavasti swahilia ja olen lähtövalmiudessa 30 minuutissa.

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Valoa ikkunassa

  1. Olen täsmälleen samaa mieltä jouluvaloista! Erityistä kateutta aiheuttavat minussa Saaran Painajainen ennen joulua -valot, sellaisia kun ei saa mistään 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s