Mahtava maanantai

p1000829

Tämä tuskin kaipaa selittelyjä.

p1000827

Tädit saivat demonstraation suihkupommin toiminnasta.

p1000826

Kylpypalloja. Suihkupommiin ei tarvitse turvautua jos omistaa kylpyammeen.

Mutta vain toiselta tädiltä löytyy sellainen ihanuus kotoa. Snif.

p1000831

Citykäytävästä siirryimme Korkeavuorenkadun Lankakulmaan.

Lankakauppa on ehdoton kilpailija Lushille vaarallisuudessaan. Sieltä löytyy toinen toistaan pehmoisempia lankakeriä toinen toistaan ihanemmissa väreissä (kuva ei nyt anna ihan parasta vaikutelmaa, pahoittelut). Noin 10 minuuttia tätien saapumisen jälkeen yksi Lankakulman myyjistä totesi toiselle myyjälle ”Joku on varmaan käynyt Lushissa, ainakin tuoksuu ihan siltä”. Samalla sekunnilla lankahyllyjen välistä nousi kaksi peurankatseista päätä, välitön paljastuminen! Onneksi emme voineet olla muuta kuin ylpeitä tuoksustamme, ja tuntuivat lankamyyjätkin siitä nauttivan.

p10008341

Ah! Lounas ihanassa ranskalaispaikassa.

p10008321p1000835_23

Toisella talon lasagne artisokkasalaatilla ja toisella päivän lounas, eli porsaansisäfilettä kermaperunoin, höystettynä mozzarellasalaatilla. Possu oli ilmeistä ja äänistä päätellen todella herkullista, ja allekirjoittaneen lasagnekin oikein maukasta. Salaatteja suosittelen erityisesti, ja ehdottomasti basilikakastikkeella!

p1000840

Eli, menkää ja rakastukaa ranskalaiseen. Se on helppoa ainakin tässä tapauksessa. Paikka löytyy osoitteesta Kapteeninkatu 24, ja koska rakkaalla lapsella on monta nimeä, kutsutaan tätä ainakin seuraavilla: Les Trois Mousquetaires ja Four Seasons Salads & Delicatesses.

p1000844

Tätien viikkotapaaminen päättyi lasillisiin maitokahvia Ekbergillä.

Ihana maanantai! Ja kaiken hömpöttelyn ja herkuttelun perustelemme sillä, että vaikkei meillä olisikaan varaa elää näin, on siitä huolimatta näin eläminen oikeastaan sijoitus tulevaisuuteemme. Eli nyt kun meillä on aikaa, muttei rahaa, kannattaa meidän lainata sitä rahaa itseltämme tulevaisuudesta, jolloin meillä on rahaa, muttei aikaa. Vai miten se meni..? Tämän pomminvarman ideologian meille tarjosi kanssaruokailija lounaspaikassa.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Mahtava maanantai

  1. Oli kyllä ihana maanantai! Vasta kun erottiin tajusin että se varsinainen asia eli jouluostokset oli oikeastaan tekemättä:D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s