Egotrippi loppuunmyydyllä Tavastialla 13.12

No niin. Täti tekee elämänsä ensimmäisen konserttiarvostelun.

Ystäväni Neiti Minttu sairastui ikävästi keikan aattona, mutta sain silti mukaani erinomaista seuraa ja vieläpä lyhyellä varoitusajalla. Keikka itsessään oli hyvä; bändi soitti hyvän sekoituksen uusia ja vanhoja kappaleita, yleisö oli hyvin mukana, tunnelma oli katossa, yhteislaulua oli sopivasti ja pojat tuntuivat olevan hyvillä mielin. Tulimme kuitenkin paikalle liian myöhään ja Tavastia oli täynnä. Ihmismassa oli kuin tiiliseinä, ja kerrankin toivoin olevani pidempi (yleensä toivon että olisin piskuinen). Illan aikana lievää kismitystä aiheuttivat seuraavat tekijät:

 

  • Ihan sama missä seisot, edessä seisoo joku kaksimetrinen mies. Eilen se oli ruutupaitaan pukeutunut viiksekäs keski-ikäinen joka ei keikan aikana havaintojeni mukaan kertaakaan hymyillyt tai liikkunut. Siitä huolimatta joka kerta kun itse sain liikuttua ”paremmalle” paikalle, oli silmieni korkeudella samat ruutukankaaseen verhotut hartiat. 
  • Jasso. Edessä (hiukan vinosti oikealla, kaksimetrisen metsurin vieressä) on pariskunta jonka mielestä esimerkiksi ”Mustat varjot” on romanttinen kappale jonka aikana on paikallaan kutea intohimoisesti. Sylki vain roiskui ja kitarisat vilkkuivat.
  • Huonot paikat salin perällä, lähellä baaria varmistivat sen että herkempien kappaleiden aikana baarissa huutamalla käydyt keskustelut voittivat volyymissa laulun ja soiton. Kuka maksaa 15,50 € että pääsee jonnekin keikalle juttelemaan
  • Urpo huutelu: ”Pete Parkkonen!”, ”Soittakaa Paranoid”, ”ÖÖöööööö!” ja niin edelleen. 
  • Pariskunta joka on tullut keikalle juomaan; vuorotellen haetaan kaksi tuoppia ja sitten rynnitään takaisin eturiviin ihmispaljouden läpi.
  • Takanani seisoi henkilö joka selosti keikkaa seurueelleen. Kuultiin miltä levyltä mikäkin biisi on, ja esimerkiksi että ”tämä on Knipin kappale, Knipi laulaa sen itse”. Kommentit luonnollisesti huudettiin älyttömän kovaa juuri kun kappaleissa oli hiljaisempi hetki. Nice touch.

 

Mut hei, kaiken kaikkiaan hyvä show. Lauloin kurkkuni käheäksi, kurottelin selkäni kipeäksi jotta olisin nähnyt jotakin ja keikutin peppua minkä kerkesin. Muutama vanhakin kappale kolahti taas pitkästä aikaa oikein kunnolla.

Uhmasin ehdottoman jyrkkää kuvauskieltoa ja nappasin tämän surkean kuvan jotta voisin kotona huokailla…

keikka211

”Kyllä se Knipi on vaan niin ihana.”

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Egotrippi loppuunmyydyllä Tavastialla 13.12

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s