Joulun kunniaksi!

Joulussahan on kysymys jakamisesta. Haluan nyt jakaa kanssanne jotakin. Lisään tässä samalla uuden kategorian koska sille tuntuu olevan kysyntää: ’tätiä itkettää’ -kategoria on täten perustettu. Nyt aion avautua teille, hyvät lukijat, ja tehdä nolon tunnustuksen. Tässä se tulee: idolini on Courtney Love.

Tämä ei ehkä yllätä lähimpiä ystäviäni, mutta heidänkään kanssaan en ole käynyt aiheesta analyyttisiä keskusteluja. Uskon että moni pitää tätä kyseistä fanitusta kummallisena oikkunani josta on parempi olla hissukseen. Tiedoksenne: tämä oikku ei mene ohi. Olen fanittanut kyseistä daamia yli kymmenen vuotta ja laantumisen merkkejä ei ole näkyvissä. Oireet ovat edelleen samat kuin teininä. Kun näin uusimman ELLEn R-kioskilla ja kannessa komeili Miss Love, sydän löi nopeammin, kädet tärisivät himpun verran ja kummasti se melkein 8 euroa tuntui pikkurahalta.

Mietin tätä tunnustustani, kääntelin asiaa mielessäni. Courtney kiehtoo ja ihastuttaa. Tiedän että olen mielipiteeni kanssa vähemmistössä, joten sen puolustelu tuntuu tarpeelliselta. 

Muistan että ensimmäisenä kiinnitin huomioni Courtneyn kauneuteen. 

 

20070430_courtney_love

Halusin olla yhtä kaunis. Lukemattomat kauneusleikkaukset (miksi?) ovat tehneet tuhojaan, mutta tarpeeksi on jäljellä.

 

courtneylove_ellejan09_01

(Haluaisin hiukseni juuri noin! Mikseivät ne tottele?! Miksei otsatukka sovi minulle?!)

Suorapuheinen Courtney laukoo tyhmyyksiä mutta myös kullajyviä jotka kantoivat minua myrskyisten teinivuosien yli. Rouva oli ehkä ensimmäinen kosketukseni feminismiin, vaikken sitä ehkä sellaiseksi aikoinani tunnistanutkaan.

”I want every girl in the world to pick up a guitar and start screaming.”

Muistan ymmärtäneeni että vaikka olenkin tyttö, saan näkyä, kuulua ja osata. Löysin rohkeutta ilmaista mielipiteitäni hiukan enemmän, enkä niin usein antanut muiden pelotella itseäni hiljaiseksi. 

Courtney todisti minulle että voi olla kaunis vaikka ei mahtuisi niihin normaaleihin muotteihin. Että huonojen aikojen jälkeen tulee lähes poikkeuksetta paremmat ajat, ja että se mitä on ihmisenä nyt ei välttämättä tarkoita etteikö tulevaisuudessa voisi olla jotain muuta.

Musiikki on tietysti yksi merkittävä osa tätä fanitusta, Hole takoi tasaisen laadukasta musiikkia jota kuuntelen edelleen säännöllisesti. Monesta tuntuu varmaan käsittämättömältä se että musiikkiakin tärkeämpi minulle on Courtneyn asenne ja persoonallisuus. Poikkeuksena ne ajat jolloin neidin fanitus on ollut kuin katsoisi karmeaa onnettomuutta hidastettuna, ja näitä aikoja on kieltämättä riittänyt. Sanomattakin lienee selvää että huumeet ja muut sekoilut eivät ole mielestäni ihailun arvoisia, mutta sitkeästi olen jaksanut odottaa että idolini pääsisi kuiville (uudestaan ja uudestaan).

ELLEn haastattelu oli itkettävän hyvä, siis kirjaimellisesti. Monissa liemissä rypenyt 44-vuotias Courtney on aseistariisuvan avoin ja herkkä. 8 tuntisen haastattelun jälkeen hän esittää haastattelijalle koskettavan pyynnön: ”Please don’t be horrible” ja taas aikuista fania itkettää.

Kommenteissanne voitte paljastaa omat nolot idolinne (come on, on niitä muillakin)!

Hyvää joulua minunkin puolestani!

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Joulun kunniaksi!

  1. Ei nolo idoli, mutta vähän hävettää kun mielestäni kaikkien aikojen paras televisiosarja on Babylon 5. Se oli vuosikymmeniä aikaansa edellä ja paranee edelleen jokaisella katselukerralla.

  2. Tää on nyt tosi noloa, mutta mun mielestä Sale on aika symppis ja uutinen sen salahäistä sai mut hymyilemään tänä aamuna. Voi olla tietysti olla, että herkistyminen johtui vain omasta viehtymyksestäni vanhempia herrasmiehiä kohtaan…

    Oikeesti, kahden vuoden suhde 30 vuotta vanhempaan mieheen kaikkien tietämättä ja sitten tarkasti varjellut salahäät, ai-ja-jai ;D Mun idoli ei siis taidakaan olla Sauli, vaan sen morsian, mikä sen nimi nyt ikinä olikaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s