Lahjasaalis

Neiti Mintun tavoin olen minäkin ollut kuluneena vuonna todella kiltti. Lahjaksi tuli paljon toivottua ja tarpeellista tavaraa kuten astioita (sekä Taika että Ego täydentyivät mukavasti) ja pyyhkeitä. Todellista luksusta pukki oli tuonut ihanien pyjamahousujen muodossa. Aattoillan ja joulupäivän istuin alpakkapipo päässä enkä olisi halunnut riisua sitä ja pyjamia laisinkaan. Lahjasäkissä oli myös Lushin tuotteita, pekonilaastaria (!), kotitekoisia herkkuja, ja monen monta muuta ihanaa lahjaa.

joulu5

Pukki tietää että täti on haksahtanut pöllöihin ja toi sekä hauskan pöllölyhdyn että pöllöpinssin. Kaulakoru on Etsystä, käsityöläinen sen takana on Tilly Bloom. Olin ihaillut tuota kaulakorua hyvän tovin! Myssyn värikin on muuten juuri sellainen poltettu oranssi jota olen etsiskellyt, mistä ihmeestä se pukki kaiken tietää?

Ihana joulu, ihania lahjoja.

joulu11joulu51joulu31joulu41

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s