Mediakatsaus.

Olen kiitoksen velkaa Nina Mikkoselle. Rouva Mikkosen ansiosta normaalisti hyvin matala verenpaineeni on ollut nyt korkealla. Ei siis ole huimannut, ja se on hyvä. Kiitos Nina. Lisäksi minua jo pitkään vaivannut asia, pojan laittaminen päivähoitoon, tuntuu nyt helpommalta. On mielestäni koko perheen etu että poika menee syksyllä hoitoon ja minä menen kouluun. Tällä tavoin saadaan ennemmin kuin myöhemmin perheen talous tasapainoon ja mikä vielä tärkeämpää, äiti ei ninamikkostu. 

Mediapimennössä eläneille kertauksena että koko hässäkkä alkoi siis tästä. Rouva Mikkonen ei toki lopettanut tuohon ja Herra Mikkonenkin lykkäsi lusikkahaarukkansa soppaan. Oma vereni on kiehunut, mutta en aio tämän syvällisemmin tilannetta analysoida. Poimin muiden pohdinnoista muutamia jotka kaiken ketutuksen keskellä jaksoivat naurattaa.

 ”Mikkosen esiintymistä katsellessa tuli mieleen, että Hitlerinkin äiti oli kotiäiti”

 – Jukka Relander kolumnissaan, Metro

”Joku ehkä voisi sanoa, että rouva Mikkonen käyttäytyi taannoisessa ’keskustelussa’ kuin pannulle unohtunut kotletti: kärähti, savusi ja pilasi kaikkien tunnelman.”

– Jarkko Tontti blogissaan

”Julkinen keskustelumme on ollut pitkään ihan liian tylsää ja omiin asiallisiin uriinsa vajonnutta. Onneksi The Mikkosten paluun ansiosta julkinen keskustelu on muuttumassa iltakävelyksi Kalliossa, jossa ei yhtään tiedä, mitä lentää päälle mistäkin päin, ja asteikolla yhdestä kymmeneen, kuinka vaarallisia nuo kolme metalliputkia heiluttavaa sekakäyttäjää ovat.”

”Pahinta aivopesua Systeemi harjoittaa Mikkosen mukaan päiväkodeissa, joissa on se ongelma, että lapsi voi saada vahingossa kuulla asioita, joita ei kotona kuulisi, kuten vaikka sen, että on ihmisiä, jotka eivät nuku univormu yllään.”

Jyrki Lehtola kolumnissaan

Ja näin loppuun, kun Mikkoset kerran heiluttelevat raamattujaan, pieni muistutus siitä missä se Herra Mikkosen raamattu on aikaisemmin luuhannut: ”Luulin syrjähyppyjen loppuneen vuoteen 1995, kun Timo vannoi käsi Raamatulla lasten kuullen, ettei koskaan enää… Sen jälkeen ei tullut mieleenikään enää epäillä mitään, Tuire tilitti Anna-lehdelle. Julkisuudessa toisten naisten lukumääräksi Tuire määritteli kymmeniä, jopa kolmekymmentä, minkä Timo on kiistänyt.”  Lähteenä tämä viihdeuutisten viehättävä juttu jossa kerrotaan Ninan ja Timon suhteen alkuajoista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s