Runebergin päivä

Runebergin torttu on maailman paras leivonnainen, ja tästä(kin) olemme Neiti Kardemumman kanssa samaa mieltä. Siksi meitä on ilahduttanut, että blogiimme on tultu useammalla Runebergin torttuihin liittyvällä hakusanalla. Näistä ehdottomasti sydämiämme lämmittävin on ollut ”ihanat runebergin tortut”. Näin Runebergin päivänä, henkilökohtaisesti jo kaksi Runebergin torttua syöneenä on hyvä kuitenkin muistaa kuka tämän taivaallisen herkun takana oikestaan onkaan. Legendan mukaan tortun kehitti Runebergin vaimo, Fredrika. Hän oli miehensä pyynnöstä loihtinut jotain makeaa kaapissa olevista aineksista ja voilà! Kaiken takana on nainen, joka ihanasti rakastaa. Ruokaa.

Fredrika, olet esikuvani.

img_7103_21

img_71051Separatismia?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s