Neulojan apuri.

iPhone on kiva. Se on nykyisin minulle kuin linkkari McGyverille. Oli ongelma mikä vaan, mietin miten iPhone voisi olla avuksi. Klassinen esimerkki: tein lapasia ja olin päässyt siihen vaiheeseen kun pikkurilli peittyy ja alkaa jännittävä kärkikavennus. Ohje menee jokseenkin niin että ”1. kerros, tee 1. ja 3. puikon alussa ylivetokavennus ja 2. ja 4. puikon alussa neulo 2 o yhteen. 2. kerros, neulu kaikki o yht. Toista näitä kerroksia kuusi kertaa. Toista sitten 1. kerrosta kunnes jäljellä on 8 silmukkaa” tai sinne päin (älkää hyvät ihmiset yrittäkö tehdä kintaita tällä ohjeella). Menen ihan aina sekaisin kerroksissani. Luulen että olen tilanteen tasalla, ja sitten olenkin jo ihan pihalla. Toivotonta säätöä. Kerrosten ja kavennusten laskeminen jälkikäteen on tuskaista.

iPhone apuun!

tikkivalittaja1

StichMinder! Älytön juttu.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s