Ajelulla

img_7725_2

Sympaattinen vanha Porvoo. Matka menneisyyteen. Pieniä putiikkeja ja viihtyisiä kahviloita. Vain puolen tunnin päästä Helsingistä! (Toim. huom. Matkan voi myös tehdä alle 20 minuutissa, joskaan se ei ainakaan voimakkaan sivutuulen vallitessa ole kovin suositeltavaa). Tässä oiva matkakohde kaikille meille, joilla ei ole kauheasti rahaa ja vielä vähemmän lomaa. Porvooseen voi aurinkoisena lauantaipäivänä ajaa lounaalle ja kahviostoksille (jos ekologinen jalanjälki ei liikaa ahdista), bussitkin kulkevat. Virkistävää. Avartavaa (turisteja on Helsingin ulkopuolellakin). Kaunista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s