Noro-myssy

img_7756

img_7767

Lanka: Noro Kureyon, väri 207

Puikot: 4,5

Näin se syntyy: Luo sopiva määrä silmukoita (tässä myssyssä niitä oli 70), neulo ensin muutama kerros joustinneuletta (tein 1 oikein, 1 nurin ja  6 kerrosta). Sitten sileää, kunnes myssy on sopivan kokoinen. Tässä on häivähdys rastamallia, eli päälaelle jää vähän tyhjää. Kavennukset tein niin, että joka puikolla kavensin kolmessa kohdassa 2 oikein yhteen ja jätin aina yhden kerroksen kavennusten väliin (puikoilla ei ollut tasamäärää silmukoita, joten kaventaminen oli kaikin puolin vähän epätasaista…). Lopputuloksena oli pientä muhkuraisuutta, joten maltillisemmin olisi voinut kaventaa (aluksi useampi kerros kavennusten välissä). Kerä kului tähän myssyyn melkein kokonaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s