Kiinatossujen kaipuu.

Vanhoina Hyvinä Aikoina kulutin kesässä muutamat kiinatossut. Minulla on ollut siniset, punaiset, vihreät, ruskeat ja kasa mustia kiinatossuja. Kiinatossut ovat (parhaillaan) pehmeät jalassa, ja olen vielä siinä henkisessä iässä että mielestäni ne sopivat melkein kaikkiin asuihin. Rakastan rakastan rakastan kiinatossuja.

Pettymys oli suuri kun Bulevardilla sijainnut Kiina Soppi sulki ovensa. Sen jälkeen en ole kunnollisia kiinatossuja löytänytkään. Jos joku tietää paikan joka niitä myy, kertokaa ihmeessä (tänään etsin 2 tuntia ympäri Helsinkiä hyvin laihoin tuloksin).

 

ps. älkää sanoko että se pieni kauppa Kampissa sillä sitä ei enää ole, älkääkä myöskään sanoko Indian Bazaar sillä siellä myytävät tossut ovat kovia, kalliita, rumia, outoa materiaalia ja minulla raukalla on niitä ollut jo kahdet; toisissa halkesi pohjat kahtia ja toisissa ei pysy soljet kiinni.

 

pps. henkilökohtaiseen blogihiljaisuuteen on ollut syynä muutto. Asiasta enemmän kunhan löydän sen piuhan joka siirtää kuvat kamerasta koneelle. Muuttolaatikoita purkamatta arviolta vielä 40.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s