Ennen muuttoa pitää pakata

Muuttaminen on ikävää puuhaa. Pakkaaminen on inhottavaa touhua. Purkaminenkin on ahdistavaa. Nyt täytyy kuitenkin sanoa että koskaan ei ole yksikään muutto sujunut niin mukavasti kuin tämä tuorein. Ystävät olivat apuna ja tukena joka askeleella. Neiti Minttu tuli muuttoa edeltävänä iltana avuksi (ja pakkasi viinat). Pakkaamisen tuoksinassa katsottiin Greyn Anatomiaa (tätien yhteinen pahe!) ja tietysti syötiin ja juotiin hyvin. Helppo ja herkullinen iltapala syntyi tuoreesta leivästä, kanttarelleista, kermaviilistä, pippurituorejuustosta ja emmentalraasteesta. Lautasina toimivat pakasterasioiden kannet jotka olivat vielä pakkaamatta, punkku juotiin pienistä kartioista (punaviininä muuten erinomainen Miss Harry, melkeinpä allekirjoittaneen suosikki).

leipäset1

Toistaiseksi kaikki on ihanaa, vaikka remontti on vielä kesken ja muuttolaatikoita on silmänkantamattomiin.

Ilmeisesti jonkinlainen alkuhuuma päällä, mutta menköön.

pesäkäs1

uusikoti1

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s