Etsintä jatkuu (mistä niitä kiinatossuja saa?!)

Epätoivoisena olen nyt laajentanut etsintäni Helsingin ulkopuolelle. Toiveet olivat jo korkealla kun kuulin että Kouvolassa sijaitsee Nordic China Center. Kun alueen portit näkyivät horisontissa, aloin jo innostua ja kyselin matkaseurueelta monetko parit kiinatossuja saan ostaa. Parkkipaikalla tunnelma kuitenkin lässähti.

Nordic China Center

Portti oli hieno mutta muuten paikka oli melkoinen pettymys. Isossa hallissa oli paljon pieniä kojuja joissa myytiin tuhkakuppeja, avaimenperiä, kenkiä, pyyhkeitä, hanoja, laukkuja… Alusta asti oli kuitenkin selvää että kiinatossujani en tulisi löytämään, enkä löytänyt. Tarjolla oli nahkakenkiä hintaan 6.99 € mutta hajusta päätellen materiaali ei ainakaan ollut minkään eläimen nahkaa. Ostin lopulta avaimenperän (1.50 €) ja suuntasin nälissäni kohti alueella sijaitsevaa ravintolaa.

Erikoistarjous

Saako näille nauraa?

Jatkan valitsemallani linjalla; pysäytän kaikki näkemäni ihmiset joilla on jalassa kiinatossut ja kyselen ostopaikkaa. Tähän asti kaikki vastaukset ovat alkaneet jokseenkin sanoilla ”joskus kaksi vuotta sitten”. Masentavaa.

Uusinta tietoa: kävin Kenkä-Marskissa josta piti löytymän kiinatossuja pienellä korolla (ei ihanteellinen vaihtoehto mutta alkaa vaikuttaa paremmalta ja paremmalta kun ei muuta löydy). Siellä oli yllätyksekseni myös niitä korottomia versioita (korolliset olivat kahta paria vaille loppu ja ilmeisestikin poistumassa valikoimasta). Suurin yllätys oli tossujen hinta; 49 euroa. Neljäkymmentäyhdeksän euroa. No haloo! En maksa!

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Etsintä jatkuu (mistä niitä kiinatossuja saa?!)

  1. Tulipa mieleen, että Hämeentiellä, Hakaniemen kulmilla on ehkä vielä ne pari kamppailulajikauppaa. Toisesta ainakin löytyi..hmm,, jokunen vuosi takaperin sen tyyppisiä tossuja. Kandee koittaa, jos putiikit ovat vielä pystyssä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s