Tuliaisia Italiasta

IMG_8284

Ruokatuliaiset maailmalta ovat ihania yllätyksiä etenkin sellaiselle, joka joutuu löytämään eksotiikkansa kotimaan tarjonnasta. Vielä parempaa, kuin itse ulkomaan herkut, on se kun matkalta palannut ystävä valmistaa kanssasi näistä tuliaisista maukkaan aterian ja kertoo samalla tarinoita matkan varrelta. Seuraava resepti on tuotu Toscanasta, ja olen tehnyt sitä sittemmin useaan otteeseen. Saa nähdä miten jatkossa, sillä tänään käytin viimeisetkin Trofie -pastani. Ehkä sitä saa Suomesta, toivo elää!

Trofie: Ligurialainen tuorepasta, joka on tehty durumvehnästä ja vedestä, ilman munaa. Ohuita, pitkiä kierteellä olevia nauhoja.

IMG_8283

Trofie al pesto con patate e fagiolini

uusia perunoita

vihreitä papuja

Trofie -pastaa

hyvää pestoa

parmesania

IMG_8292

Keitä perunat melkein kypsiksi. Leikkaa pavuista päät, ja puolita. Keitä niitä n. 5 minuuttia. Laita sekä perunoiden että papujen keitin veteen vähän suolaa. Keitä pasta ohjeen mukaan (omassani luki 20 minuuttia). Lämmitä pesto pannulla, lisää puolitetut / paloitellut perunat ja pavut. Lisää pasta ja sekoita. Annostele, ja päälle parmesania ja mustapippuria, jos siltä tuntuu.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s