Lämpimästi suosittelen.

Seuraavaksi tuote jota suosittelen lämpimästi ihan kaikille jotka kärsivät kuivasta tukasta tai ihosta. Ja kaikille niillekin jotka eivät kärsi.

Täydellinen hoitoaine

Biosilkin Silk Therapy. Kuin nestemäistä silkkiä. Voi käyttää niin kuivaan kuin märkäänkin tukkaan, sisältää uv-suojan, loistava suoristusraudan kanssa ja vaikka mitä. Kannattaa käyttää ihan pikkuisen ettei tukka tule raskaaksi ja likaisen näköiseksi, mutta oikein annosteltuna korvaamaton tuote. Loput voi hieroa vaikkapa käsiin tai sääriin, mikään ei tee ihosta sileämpää. Itse olen ollut koukussa siitä asti kun entinen luottokampaajani laittoi tätä kuivaan ja ylikäsiteltyyn tukkaani ja veti tukan suoristusraudalla sileäksi. Pelastaa kuulemma tukan kuin tukan.

Näyttäisi maksavan Hairstoressa noin 26 euroa pullo, ja pullossa on ehkäpä puolisen desiä. Kannattaa tilata ulkomailta. Ebayn luotettavimmat myyjät toimittavat kotiin 150 ml pullon noin 20 euroalla. Joskus voi tehdä vielä parempiakin löytöjä, joten kannattaa vertailla. Suurin ero on postikuluissa ja tarkkana kannattaa olla pullon koon kanssa! Arvokasta ainetta, mutta hintansa arvoista.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Lämpimästi suosittelen.

  1. Ei muuten pelasta ihan kaikkia hiuksia. Taloudessamme asuu yksi, jonka tukkaa ei lannista niin mikään, ei edes tämä 😀 Nixonilla on muuten vastaava, muutaman euron halvempi tuote ja se on loistava. Paitsi em. henkilön hiuksille.

    • Teidän taloudessa asuukin sellainen poikkeusyksilö ettei nämä normaalit säännöt päde sen tukkaan!
      Täytyy seuraavaksi kokeilla tuota ehdottamaasi vaihtoehtoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s