Päivän myssy

Tässäpä ohje nopealle, kavennuksettomalle myssylle. Vauvalle, taaperolle, ja miksei vaikkapa aikuisellekin.

myssy1

Otin mitan lapsen päästä, leuan alta pään yli ja takaisin. Kudoin 1 oikein 1 nurin joustinta mieleni mukaan, muutaman sentin. Sitten sileää neuletta kunnes lapsen päähän mallaten näytti olevan riittävästi. Päättelin neuleen, taitoin kahtia ja ompelin takasauman. Nappi kiinni ja virkkuukoukulla nappia varten pieni lenkki (ei olisi ollut välttämätön, napin olisi saanut ujutettua neuleesta läpikin). Alareunan olisi tietysti voinut myös tehdä joustimella (eli neulekappaleen sivut) jolloin ei rullautuisi kuten kuvassa. Kuvassa mukana jo uusikin tekele. Lankana Novitan Puro (Novitan uudet langat ovat tosi kivoja!) ja puikot minulla 4,5. Kuvaa myssystä päässä ei ole koska kun lapsella on 40 asteen kuume, se harvemmin haluaa mallata villamyssyjä. Tähän myssyyn ei montaa tuntia tarvinnut aikaa tuhlata. Ohje ei sinällään ole omani vaan näin tällaisen kaupungilla ja kysyin ohjetta. Se olikin tätä parasta lajia; ei tarkkoja sääntöjä, vaan idea joka on helppo toteuttaa oman mielen ja taitojen mukaan.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Päivän myssy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s