Kiehtova Kilta

Tädit ystävineen juhlivat taannoin polttareita. Ihaniin polttareihin oli joko tarkoituksella tai sattumalta muodostunut teemaksi mummoilu. Päähieronnan sekä Martta-ravintolassa nautitun erinomaisen lounaan jälkeen tätien matka veikin Kehrääjien Killan hoiviin. Kiltalaiset opettivat tädit kehräämään!

How it's done!

Kutominen itsessään on minulle kuin meditointia. Kutoessa rauhoitun, keskityn, mieli kirkastuu ja huolet kaikkoavat. Omin käsin tekeminen itsessään riittää, usein lopputulos on minulle sivuseikka. Kehräämiseen pätee sama laki. Kädet tekevät, mieli lepää. Käsittelemätön villa tuoksuu hyvältä ja tuntuu ihanan rasvaiselta. Itse kehrätty lankamytty näyttää kämmenellä isoltakin aarteelta, vaikka samalla tietää että saadakseen tarpeeksi lankaa edes lapaseen kehräisi tällä vauhdilla vuoden.

Värttinä on yksinkertaisuudessaan kaunis ja hämmästyttävä työkalu, ja tämä tätipä sai sellaisen mukaan muistoksi hienosta päivästä. Uutta taitoa ei ole sen koommin harjoiteltu, koska villan karstaamiseen ei ole välineitä löytynyt (pidän silmiä auki kirppareilla).

Killan naiset tekivät myös vaikutuksen. Suosittelen tutustumista yhdistyksen toimintaan. Liittykää mukaan jos käsityöt kiinnostavat! Saimme sen käsityksen että uudet jäsenet otetaan avosylin vastaan ja toiminta on monipuolista!

ps. kutomisen ihanuudesta kirjoittaa ihanasti Eltsu odotusblogissaan! Samalla käynnillä saat ohjeet pieniin villasukkiin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s