Berlin on my mind.

Viikonlopun teemaksi on nähtävästi muodostunut Berliini ja hyvä ruoka. Perjantaina oli Korjaamo Shopin avajaiset, joista mukaan tarttuivat Mondon Berliini ja New York -oppaat. Barcelonakin oli ostoslistalla, mutta sitä ei ollut saatavilla. Lauantaina taasen kokoontui kahden naisen Gourmet-kerho, josta lisää myöhemmin, ja kerhokokoontuminen päättyi sunnuntain aamiaiseen Siltasessa. Sattumalta paikan kolmesta aamiaisvaihtoehdosta ”Barcelona” oli poistunut listalta (tämä kaiketi tulkittava jo jonkilaiseksi korkeamman tahon viestinnäksi?), joten molempien kerholaisten valinta oli ”Berlin”. Kuva puhukoon puolestaan. Nyt on masu aika pinkeänä. Gourmer-kerhon toinen osapuoli (joka valitettavasti ei ole allekirjoittanut) onkin lähdössä Berliiniin joulumarkkinoiden aikaan. Tästä olen hiukan kade. Kaipaisivatkohan kolmatta pyörää?

Berlin

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s