Viikon Jamie – Osa 2

IMG_8506

Työkiireistä, krapulasta ja orastavasta flunssasta johtuen menin siitä missä aita oli matalin ja valitsin viikon Jamieksi couscous-salaatin. Valinta on kuitenkin siltä osin täysin perusteltu, että tarkoituksenani on ollut jo pidempään huventaa kaappiin jostain syystä kertynyttä couscousvarantoa. Tämän tyyppistä salaattia olen siis tehnyt ennenkin, mutta en niin että couscous-suurimoita ei keitetä. Näppärästi ne kuitenkin valmistuivat vain turvottamalla! Ja täytyy myös mainita, että kuului tähän edes vähän yrittämistä, kun tomaatit piti kaltata ja paprikat paahtaa kuorimista varten. En kyllä ihan täysin ymmärrä miksi Jamie haluaaa näin aina tehdä, etenkin se paprikoiden operoiminen on vähän turhan hankalaa, mielestäni.

Salaatista tuli hyvää, ja veikkaanpa että maku on vielä paremmin kohdallaan huomenna, kun se on ehtinyt kunnolla maustua. Mikä on vain hyvä asia, sillä satsista riittää koko viikon iltapalaksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s