Rakkaat Joulupukin apulaiset!

En ole ollut tänä vuonna sen kiltimpi kuin aikaisempinakaan. Vannon aina vuoden vaihtuessa että tänä vuonna olen oikein kiltti, pidän kodin siistinä, olen säästäväinen, en liiku homssuisena ihmisten ilmoilla vaan ompelen irtonapit takkiin ja siloitan pörröiset kutrini jotenkin. Pidän käsilaukun järjestyksessä, syön terveellisiä ja hienolta kuulostavia ruokia ja tulen niistä mukamas täyteen. Aloitan joogan ja jonkin boheemin harrastuksen, hoidan kenkiäni asianmukaisesti ja sata muuta juttua jotka jotenkin omasta mielestäni liittyvät aikuisuuteen.

Vuoden lähestyessä loppuaan huomaan taas olevani sama homssuinen täti kuin aikaisemminkin. Luulen että aikuisuuden merkki voi olla sekin että jatkossa en aio edes yrittää. Minä en tästä huolitelluksi muutu, ukulele pölyttyy vaatekaapissa ja jooga saa vieläkin odottaa. Palkitkaa tämä rehellisyys lahjoilla! Tässä hyviä ideoita minulle ja muillekin homssuille!

Iittalan Lantern -lyhty:

kuva: Iittala

Woodnotes Roo (jos Pukki voittaa lotossa):

kuva: Woodnotes

Idea2lifestylen Little Buddha -hame:

kuva: Etsy

Tuon hameen hankin itselleni vuodenvaihteessa jos tietyt henkilökohtaiset tavoitteet täyttyvät. Ihana! Lisäksi haluan kaikkea itse tehtyä ja ideoitua, hyvää mieltä ja jouluruokaa.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Rakkaat Joulupukin apulaiset!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s