Leppoisaa joulua.

Tonttupajojen sulkeutuessa on toivoa että Majatalo herää taas henkiin. Joskin huonon töiden organisoinnin johdosta ainakin toinen tonttupajoista jatkaa toimintaansa vielä joulun yli. Allekirjoittanut kun lahjoi läheisiään mm. vain yhdellä villasukalla tai pelkillä langoilla. Lankakerän mukana kuitenkin lähti neulontatyön tilauskortti, jolla lahjansaaja voi tilata langasta mieluisan asusteen.

Paperitähti on lahja ihanalta, luovalta ystävältä

Arvostan rentoa joulumeininkiä, jos ei se tästä lahjapolitiikastakin jo välity. Tänä vuonna kun viiden aikaan aattoiltana ryhdyin koristelemaan kuusta muiden perheen jäsenten ollessa joulukirkossa, huomasin että suurin osa koristeista sekä kuusenkynttilät puuttuivat. Siitäkin selvittiin, insinööri-isäni viritti kolme lasista tuikkulyhtyä (kynttilät) kuuseen punaisilla tukinaruilla (koristenauhat) ja löysin pienen rasiallisen punaisia ja puisia kuusenkoristeita sekä muutaman olkikoristeen. Niistä tuli oikein kaunis kokonaisuus. Kuusen syvä vihreä pääsi oikeuksiinsa.

Yleensä myös ruokapuolella sattuu ja tapahtuu. Tällä kertaa vahingot jäivät perunoiden ylikypsymiseen, mutta sekin korjattiin vaihtamalla keitetyt perunat perunamuussiin. Muistimme jopa laittaa (lähes) kaiken suunnitellun tarjolle pöytään (mikä tosin melkein johti lahjojen jaon estymiseen kaikille iskeneen ähkytilan johdosta). Myöhemmin illalla rentoa joulutunnelmaa toi palaneen muovin käry, kun ruokapöydän kynttilämansetit sulivat kynttilöiden palaessa loppuun.

Majatalo toivottaa laajalle lukijakunnalleen rauhaisaa ja rentouttavaa joulun aikaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s