Kiitos.

Tänä(kin) vuonna Pukki oli koonnut täydellisen kokoelman

1) virikkeitä

Tontut olivat selkeästi lukeneet tätä blogia! Pastakoneen voimin pitäisi Jamie-projektinikin vähän piristyä. Jollei kaikki aika sitten kulu Hansin seurassa… Pitkään ihailuni kohteena olleesta Sarpanevan padasta (samoin kuin Toolsin kokkiveitsestä) kiitos isäni työnantajalle.

2) sivistystä

3) hemmottelua

Hemmotteluosaston suhteenkin ovat tontut olleet kuulolla!

Viimevuotinen Helsinki-puuhakirja on saanut jatkoa juhlapäiväkirjalla, joka pääsi saman tien käyttöön. ”Joulu 2009” pääsi historiaan kuvauksella täyttävä. Uusiin, ihaniin Repolais-pyjamahousuihin lähes kaivattiin löysempää kuminauhaa…

Joulupäivän lounaalle osallistuivat myös nämä ihastuttavat siskokset, joista toinen viihdytti vieraita uhkarohkeilla, etten sanoisi päättömillä hypyillään. Myös lelunhakutaidot tekivät vaikutuksen. Enemmän kissaneitejä elämääni, kiitos!

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Kiitos.

  1. mä en kyllä usko että sä oot ollu NOIN kiltti. . . tossahan on enemmän lahjoja ku meiän koko potissa ja meilläkin oli sentään yks aika lahjarohmu.

  2. Arvasin että tää dokumentointi on virhe. Älä kuitenkaan kerro Joulumuorille, että mulla on suhde sen miehen kanssa. Pliis.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s