Makkarapaja

Joulukiireet ovat helpottaneet vaikka myöhästyneitä joululahjoja neulotaan vielä tässäkin tonttulassa. Nyt on kuitenkin aikaa katsoa vähän mitä kaikkea onkaan jäänyt raportoimatta.

Tädit yhdistivät taannoin voimansa Eltsun ja Hartsan kanssa. Pariskunnalla on näet lihamylly jonka ominaisuuksia halusimme testata. Yhdessä olimme sitä mieltä että itse jos tekee makkaraa, niin sen on oltava erinomaista. Makkaraohjeita googlattiin, suolta ostettiin Hakaniemen hallista ja liotettiin ohjeiden mukaisesti. Tehtävään tartuttiin reippaina ja toiveikkaina.

Tässä lihoja ja silavaa laitetaan hienoksi.

Eltsu teki tiimin pienimmän kanssa piparkakkuja.

Hartsa näyttää miten ei pidä tehdä (tämä on aina tärkeää).

En nyt jaa tässä makkarareseptiä jota käytimme koska lopuksi kiistelimme siitä kuka joutuu viemään makkarat mukanaan. Jokin meni vikaan, emmekä välttämättä yritä uudelleen ihan pian. Onneksi oli muutakin syötävää eikä ahkera porukkamme jäänyt nälkäiseksi. Mahat täyttyivät feta-kasvispihveillä, salaateilla ja tuoreella leivällä.

Vaikka makkarat eivät aivan onnistuneet, ei makkarapaja silti epäonnistunut. Ulvoimme naurusta, kokkasimme yhdessä ja kokeilimme jotakin uutta – hyvin käytettyä aikaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s