Uusi vuosi

Voi kunpa kamera olisi ollut mukana jollakin viime päivien pulkkaretkistä. Näkymät Puu-Käpylässä ovat kuin suoraan satukirjan sivuilta, valkoisina kimmeltävät puut ja lumiset katot, kynttilät ikkunoissa ja katulamppujen valokeilassa tanssivat lumihiutaleet… Kyllä nyt olen kiitollinen kunnollisesta talvesta! Sitä entisestään parantaa säänmukainen pukeutuminen jonka olen oppinut vasta nyt aikuisena. Suosittelen silkkivillaisia alusvaatteita kaikille. Ovat meillä käytössä koko perheellä ja atooppisella iholla varustettu pikkumieskin sietää silkkivillaa hyvin.

Minut on maisemien ja kotiseudun (ja alusvaatteiden) lisäksi herkistänyt uusi elämä. Eltsu ja Hartsa saivat vihdoin esikoisensa (ja se on kylläkin tämä joka oli se vuoden odotetuin odotus, eikä se yksi mitä telkkarissa väittävät). Koskettavan synnytystarinan ja muuta ihanaa voi käydä lukemassa Vekaravaarasta! Takaan että muutkin herkistyvät kuin minä. Minä tosin herkistyn joka ikinen kerta kun ajattelen uutta tulokasta, tulevan kommuunimme (ainakin toistaiseksi nuorinta) asukkia.

Neiti Minttu on karannut lämpimään maahan ja toivottavasti palaa sieltä matkakertomuksen ja herkullisten kuvien kera (tilasin itselleni tuliaisiksi voodoo -nuken)!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s