Suosittelen: Kanniston leipomo

Kanniston leipomo on mainio. Perinteinen, laadukas ja nuorten kaupunkilaisten tarpeisiin vastaava (eli hyvän ruislimpun lisäksi löytyy focacciaa ja täytettyjä mozzarellaleipiä, salaatteja ja muuta mukaan otettavaa lounasta). Lisäksi Yliopistokadun myymälän sijainti oli lähes petollinen entistä työmatkaani ajatellen, on se muutenkin aika helposti matkan varrella.

Odotukseni Kanniston runeberintorttua kohtaan olivatkin aikamoiset, mutta ne täytettiin. Kanniston torttu oli sopivan tumma, ei liian kostea eikä kuiva ja maukas. Muiden kuin Neiti Kardemumman tekemät runebergit ovat aina riskisijoitus, mutta lunastavat aina silloin tällöin paikkansa. Kanniston menestymistä testissä saattaa myös selittää se, että pohjalla oli karmea pettymys Alepasta aiemmin viikolla hankkimieni Linkosuon torttujen suhteen. Ne olivat ihan kamalia, älkää erehtykö ostamaan!

”Torttumme on mehukas ja erittäin maukas. Sitä kostutetaan aidolla rommilla.” – Tämä selittääkin asian!

Kanniston leipomon myymälät:

Kankurinkatu 6
Yliopistonkatu 7

Herkullista Runeberginpäivää!


Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s