Muksunurkka

Meillä oli taannoin synttärit kun esikoinen täytti kaksi. Meidän stressittömät juhlat syntyivät siten että äiti leipoi runebergintorttuja ja täytekakun lapsen makuun (banaania ja suklaavanukasta) ja isä teki keksejä. Vieraiksi kutsuttiin lapsen isovanhemmat, isoisovanhemmat ja muut tärkeät aikuiset. Lastenjuhlia järjestetään sitten joskus.

Lahjasaalis oli mahtava, katsokaapa:

Paketeista paljastui sienijakkara (Keravan vankilan myymälästä), pöllötyyny (Neiti Mintun pajasta), sienilamppu (Gaudete Kids), kokonainen laatikollinen Myyrää, Mentalwearin t-paita jossa yksi synttärisankarin lempiasioista, piipaa-auto. Lisäksi kuvasta puuttuu mm. legoja ja magneetit jotka ovat olleet kovassa käytössä. Lahjaksi saadut rahat säilytetään kunnes lapsi haluaa tehdä jonkin tärkeän hankinnan, sitten vähän myöhemmin. Myös kuvassa näkyvä sänky (Ikean Minnen) on syntymäpäivälahja, kun nyt oli sopiva hetki laittaa pinnasänky eteenpäin.

(Kuvassa lisäksi runsaasti muita aarteita, kuten Ebaysta löytämäni nukke jollaisen itse olisin lapsena halunnut ja kummien joululahjaksi tekemä keppilohikäärme!)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s