Lisää näitä (viikonloppuja).

Vietän parhaillaan mitä parhainta viikonloppua. Pääasiassa kiitos onnistuneesta viikonlopusta kuuluu ystäville ja perheelleni, joiden kanssa olen viimeiset päivät saanut viettää, mutta lisäarvoa ovat tuoneet aamiainen ulkona (sekä launtaina että sunnuntaina), punaviini, karitsan sisäfile, sauna sekä uudet ihanat pussihousut.

Lauantain aamiaispaikaksemme valikoitui Moko Market Punavuoressa. Testiryhmään kuuului myös yksi 2-vuotias, joka viihtyi hyvin kahvilan lastennurkauksessa (jossa myös koko testiryhmä nautti aamiaisensa muiden pöytien ollessa täynnä). Aamiaisvalikoima miellytti, tarjolla oli tuoretta leipää täytteineen, maustamatonta jugurttia marjojen ja myslin / murojen kera (aina bonus!), hedelmiä, erilaisia mehuja ja kahta kakkua höysteineen. Miinusta tungoksesta buffet-pöydän äärellä ja etukäteen varatuista pöydistä.

Sunnuntaina aamiaisvuorossa oli Koffin puiston mainio Fanny. Olimme varautuneet paikan suosioon saapumalla paikalle ajoissa ja onnistuimmekin saamaan itsellemme pöydän (kiitos tytöt!). Brunssi oli runsas ja oikein maukas. Kiitämme myös hyviä laskiaisnäkymiä. Moitimme pöytääodottavien syyllistäviä katseita. Säälimme kanssaruokailijaa, joka ryysti lasistaan kannussa tarjoiltua vadelmahilloa.

Seuraavaksi suunnitelmissa on kruunata viikonloppu pilates-tunnilla sekä ”jokapäiväisellä” puolituntisella piikkimatolla. Jos oikein innostun niin lisäänpä mukaan vielä yrttijalkakylvyn sekä savinaamion kasvoille!

Tästä ei viikonloppu parane.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s