Brunssilla Dylanissa

Viime viikonloppuna tuli vihdoin testattua Hesarinkin (5.11.2009) ylistämä Dylanin brunssi. Lounaalla testiryhmä oli käynyt jo aiemmin, ja osasi sen perusteella hieman varautua ylensyönnin mahdollisuuteen. Tästä varautumisesta ei lopuksi ollut kuitenkaan mitään hyötyä, vaan kaksi naista poistuivat vajaan kahden tunnin jälkeen brunssilta vatsojaan pidellen.

Normaalin aamiaistarjonnan (leipää, karjalanpiirakoita, croissantteja, jugurttia, kananmunia) brunssi sisälsi runsaan salaattipöydän (kuvassa) ja lisäksi lämmintä ruokaa, hedelmiä ja kakkua. Testiryhmä totesikin, että mahdollisesti myöhempi kattaus olisi ollut parempi valinta.

Hintaansa (13,50 €) nähden brunssi on aika uskomaton. Ainona miinuksena voisi sanoa  pastaa sisältävien salaattien ylivoiman salaattipöydässä. Viime hetkellä tarjolle tullut suklaakakku taasen oli taivaallista, ja ihmeenkaupalla sitä mahtui testimahoihin kaksi palaa senkin jälkeen kun santsaaminen oli jo todettu mahdottomaksi tehtäväksi. Ravintolan sisustus ei ole ehkä siitä viihtyisimmästä päästä, mutta lisäpisteet mukavasta henkilökunnasta ja rennosta ilmapiiristä.

Dylan bistro ja juhlasali

Hämeentie 153 b

Brunssi la-su

Kattaukset klo 11.30 ja klo 14

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s