Monenmoista mämmistä.

Sesonki on vasta tuloillaan, mutta Majatalon yhden hengen testiryhmä on tehnyt uraauurtavaa perustutkimusta mämmijämien hyödyntämisestä. Kaupasta tarttui päivänä eräänä mukaan laatikko sokeritonta luomumämmiä. Isäni ystävällisellä avustuksella tuhosimme perinteisin keinoin sokerin ja kerman avustuksella puolikkaan laatikollisen. Sen jälkeen oli turvauduttava uusiin konsteihin.

Googlamalla löytyy jos jonkinlaista mämmireseptiä. Päädyin itse Kymppi Mämmin sivustolle. Tein ensin mämmisämpylöitä ja seuraavana päivänä rukiisia lettuja. Molemmat olivat menestys. Sämpylät eivät ehkä kovin erityisiä, mutta mämmiletuista tuli todella herkullisia! Saatoin annostella sokeria taikinaan aika reilulla kädellä (koska itse mämmi oli sokeritonta…), joten letuista tuli kohtalaisen makeita. Se ei kuitenkaan ollut huono asia. Lakkahillo ja vaniljajäätelö kruunasivat makuelämyksen.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Monenmoista mämmistä.

  1. Lettukuvan nähtyäni hätkähdin, koska tunsin nenässäni selkeän vaniljan tuoksun. Ilmiö selittyi sillä, että olin just tullut suihkusta ja pessyt hiukseni vaniljantuoksuisella sampoolla 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s