Uusi aluevaltaus: kuivatut sienet

Pidän sienistä, mutten ole mikään sienestäjä. Vaikka sellainen voisin pienellä kannustuksella ollakin, toisin kuin marjastaja. Sain kuitenkin muutama viikko sitten lahjoituksena purkillisen kuivattuja suppilovahveroita, joita olen hyvin kiitollisena opetellut käyttämään ruuanlaitossa. No joo,  ei siinä nyt kauheasti ole opettelemista, mutta työttömän on revittävä projektinsa ja tulostavoitteensa vähän arkisemmista asioista.

Alkuviikosta tein todella hyvää sienipiirakkaa, mutta jonka ohjeen olen nyt hukannut johonkin internetin uumeniin. Piirakkaan tuli kuitenkin naurettavan pieni määrä sieniä (1/2 dl kuivattuja suppiksia), parsakaalia ja juustoa. Pohja tehtiin voista, jauhoista ja parista ruokalusikallisesta kylmää vettä. Sitä paistettiin ensin 10-15 min. Sitten laitettiin pohjalle vähän juustoraastetta, pilkotut parsakaalit ja liotetut sienet. Päälle munamaito, johon oli sekoitettu juustoraastetta (säästin osan vielä pinnalle ripoteltavaksi). Muistaakseni määrä oli 3 munaa ja 3 dl maitoa.

Piirakan kanssa maistui papusalaatti

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s