Ne pienet asiat.

Arjen ”parantaminen” niillä pienillä asioilla on helppoa ja halpaa. Jalkakylpy koleana syysiltana, aamiainen sänkyyn, bussikuskin tervehtiminen (huom! tämä jo aika extremeä). Ruuanlaitossa näiden pikkuparannusten mahdollisuuksien kirjo on valtava. Tästä esimerkkinä leipäkrutongit. Tapaan pilkkoa jo hieman kuivahtamaan ehtineen leivän lopun yleensä kuutioiksi. Pilkkomisen jälkeen leivät voi jättää kuivumaan vaikka leivinlaudalle pariksi päiväksi, sen jälkeen ne säilyvät muovipussissa pitkän tovin. Ruisleivästä tehdyt palat on hauskinta rouskuttaa menemään sellaisenaan, mutta vaaleasta leivästä tehtyjä krutonkeja heitän yleensä keiton päälle.

Suppilovahverokeittoa krutongeilla ja persiljalla höystettynä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s