Assari.

Itse koen tämän blogin kirjoittamisessa hankalimmaksi kuvien ottamisen. Ruokaa on yllättävän vaikea kuvata, varsinkin kun usein tulee kokattua sellaiseen aikaan että luonnonvaloa ei enää ole tarjolla. Alla on esimerkki siitä mitä usein tapahtuu. Olen tehnyt ruokaa (paistettua lohta, pinaattista kermakastiketta ja kukkakaali-perunamuusia) ja yrittänyt sitten kuvata annokseni. Tässä vaiheessa äänekkäästi kehräävä (ja vuolaasti mielihyvästä kuolaava) assistentti hyppää ”auttamaan”. Kuvista tulee tällaisia ja merkintä jää tekemättä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s