Maistiaisia.

Kasvimaa tuottaa satoa! Valitettavasti joku muu vain on huomannut sen ennen minua. Retiisiparat ovat kaikki ihan pilalle nakerrettuja. Onneksi ensimmäiset perunat osoittautuivat vielä vähän pieniksi, mutta muuten virheettömiksi. Se on kuitenkin tärkeintä.

Tänään olin myös kitkemispuuhissa, sillä 1/3 kasvimaastani on täysin villiintynyttä. Kasvilajien tunnistamisesta olisi apua, kun yrittää arvailla mikä mihinkin penkkiin oikeasti voisi kuulua. Sipulit näyttävät kasvavan lupaavasti, ja kerrankin yrtitkin ovat pysyneet hengissä. Johtunee siitä, että päädyin kylvämisen sijaan istuttamaan persiljan, tillin ja ruohosipulin taimina. Nyt täytyy vaan muistaa kastella palstaa ahkerasti (ja nauttia helteistä).

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s