Porvoon makutärpit

Tuli tehtyä jokakesäinen päiväretki Porvooseen. Käsityöputiikkien koluamisen sijaan tällä kertaa keskityttiin herkutteluun, unohtamatta kuitenkaan nesteytystä joen varren aurinkoisella terassilla. Tässä muutama herkullinen vinkki tuleville Porvoon kävijöille, vielä on kesää jäljellä!

Kesäravintola Johans

Oli niin nälkä, että omasta annoksesta ei ollut paljoa jäljellä siinä vaiheessa kun pystyin ajattelemaan kuvaamista. Onneksi kaverin lautaselta pystyi vielä päättelemään mitä listalla oli. Lounasvaihtoehtoja on aina vain kaksi. Valitsimme kumpikin nieriää. Sen seurana oli runsaasti uusia perunoita ja täydellisen rapsakoiksi jätettyjä kasviksia (kukkakaalia, vihreitä papuja). Raikasta kesäruokaa, pidin kovasti. Annos jätti myös hyvin tilaa jälkiruoalle.

Johansin listalla olisi toki ollut houkuttelevia jälkiruokavaihtoehtoja (kuten Tyrnimarja créme brulee ja jugurttisorbetti), mutta päätimme nauttia sen sijaan kakkukahvit jossain Porvoon ihanista kahviloista. Testiin päätyi linja-autoaseman kulmilla oleva Café Cabriole. Kahvila teki vaikutuksen testiryhmän kumpaankin jäseneen.

Cappuccino oli hyvää ja kupit hienoja

Kakut olivat sitten vieläkin parempia.

Alhaalla kinuski-omenatorttu ja ylhällä suklaa-appelsiinikakku

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s