Ruoho on vihreämpää kasvihuoneessa.

Kohta alkaisi olla aika tehdä tilinpäätös kesän palstakokemuksista. Kuvia en kehtaa enää julkaista. Runsasta kasvua on siis ollut, retiiseistäkin tuli melkein metrin mittaisia. Tosin luulin niitäkin pitkään rikkaruohoiksi. Perunaa tuli sentään entiseen malliin, ja sipulisatokin oli kiitettävä. Nähtäväksi jää miten säilyvät ja maistuvat vielä myöhemmin syksyllä.

Pinaatti ja papu eivät onnistuneet lainkaan. Pinaatti kyllä kasvoi, mutta sen kimppuun ennätti joku ennen minua. Rucolakaan ei oikein menestynyt. Persilja sentään, sitä pitäisi muistaa vieläkin käydä hakemassa, vaikka sitten pakkaseen, ennen kuin on myöhäistä.

Kukat olivat ehkä se suurin pettymys. Yksi unikko selvisi kukkaan asti. Raparperi on sentään elossa, ja sen suhteen tuotto-odotukset kohdistuvat tuleviin vuosiin.

Pienet tappiot eivät kuitenkaan lannistaisi minua, ellen olisi kesällä vieraillut ystäväni uudessa kodissa, ja nähnyt hänen kasvihuonettaan. Sen antimista syntynyt herkullinen pinaatti-peruna-muhennos käänsi veistä haavassa entisestään. Puutarhan 40 omenapuusta edelliskesänä tehty omenamehu ei huuhtonut kateutta mukanaan.

Tämä varmaan mahtuu palstalleni oikein hyvin.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Ruoho on vihreämpää kasvihuoneessa.

  1. Paluuviite: Muuntautuva pinaattimuhennos « Täti Moonikan Majatalo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s