Annoskateutta ja anemiaa.

Jotkut kärsivät kroonisesti annoskateudesta. Itse en onneksi lukeudu tähän joukkoon, mutta tottahan sitä joskus käy niin, että kaverin valinta on yksinkertaisesti onnistuneempi. Ja harmittavan paljon onnistuneempi.

Lounastin eilen turkulaisessa Blankossa, jossa seuralaiseni annoksen saapuessa pöytään olin kieltämättä hieman kateellinen. Tällä kertaa tosin vain esteettisistä syistä. Katsokaa nyt tätä.

Lampaanpotkaa & palsternakka-bataattipyrettä


Itse tilasin härän sisäfilettä, enkä kadu sitä ollenkaan. Pihvi oli parhaita koskaan syömiäni. Jostain syystä omasta lautasestani ei vaan ole kuvaa, taisin olla liian kiireinen päästäkseni lihakimpaleeni kimppuun. Olen nimittäin kehittänyt viime päivinä käsittämättömän lihan himon, joka todennäköisesti johtuu siitä, että juuri kuulla kärsiväni anemiasta. Rautakuurilla tämä puutostila kylläkin hoidetaan, mutta jotenkin elimistöni on lääkärin ilmoittamien tulosten jälkeen vaatinut kunnon pihviä.

Ilmastopoliittisista (ja vähän taloudellisistakin) syistä en kuitenkaan halua syödä pihviä joka päivä, joten tutkimustyöt rautapitoisten kasvisruokien kartoittamiseksi alkavat. Jotain päätyy varmaan tänne blogiinkin asti. Olkaahan kuulolla, etenkin kaikki vähän aneemiset!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s