Unelmia maailmalla

Kävin vajaa kuukausi sitten Kööpenhaminassa työmatkalla, ja osuin kokouksen alkua odotellessani kahvilaan, joka siihen asti oli ollut olemassa vain yhteisissä unelmissamme Neiti Kardemumman kanssa. Majatalo saattaa jonain vielä jonain päivänä olla olemassa muuallakin kuin täällä virtuaalimaailmassa, mutta jos niin ei koskaan kävisi, on hyvä tietää unelmiemme kahvilan löytyvän Taskasta. Mormors on pieni, sympaattinen kahvila/myymälä. Herkullisia sämpylöitä raikkailla täytteillä, ihania mehuja, muhkeita muffinsseja. Tiskin takana aito täti-ihminen, ei mikään tympeä lukiolainen. Harmi ettei kamera ollut mukana, nettisivujen kuvat eivät oikein tee oikeutta paikalle.

Tällä viikolla oli Göteborgissa, josta löytyi myös melkein joka kadun kulmasta toinen toistaan viehättävämmän näköinen kahvila. Päädyin hieman Mormors:in henkisee, hyvin kotoisaan paikkaan, jossa nautin jättiläismäisen lämpimän voileivän salaatilla sekä reilun kupin teetä n. 8 eurolla. Makeat leivonnaiset olivat huumaavan herkullisen näköisiä, mutta leivän jälkeen ei ollut mitään mahdollisuutta tutustua niihin sen tarkemmin.

Jotenkin vaan tuntuu siltä, että Suomessa voisi olla vähän enemmän tämän tyyppistä toimintaa. Vai mitä?

p.s. Göteborg on kiva!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s