Täyttyneitä toiveita

Tiedättekö tunteen kun haluaa jotain kauan ja kovasti, muttei koskaan usko että voisi saada haluamansa? Nyt kävi niin, että yksi suurimmista haaveistani toteutuu, melkein vahingossa.

Vekaravaaran väki pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa ja muuttaa meidän kanssa yhteiseen puutaloon kesällä. Molemmilla on omat kerroksensa ja lisäksi saamme rutkasti yhteistä tilaa. Pihalla kelpaa kesällä grillata ja lökötellä riippumatossa oman omenapuun varjossa, syksyllä keräämme marjoja omista marjapensaista. Vuoden ympäri aion istua lasitetulla pienellä kuistillani, taivastelemassa hyvää tuuriani.

Toisaalta en usko että kyse oli tuurista. Talo on meidän koska se on meidän Kotimme. Se on tarkoitettu meille narisevine lautoineen päivineen. Kesken hermojani riistäneen ostoprosessin tuleva naapurini lepytteli hermojani tekstiviestillä:

”Asioilla on tapana järjestyä! Jos se on meidän koti, me saadaan se. Jos ei, niin sit on jotain muuta odottamassa, uskon minä.”

Ja se on. Se on meidän koti.


Talon löytyminen ja ostaminen olivat melkoinen sattumusten ja onnenkantamoisten seikkailu, ja talon hellästä hoivaamisesta ja varovaisesta remontoimisesta tullaan varmasti vielä blogissa puhumaan. Lisäsin kategorian ’koti’ kaikille remppa- ja sisustuspostauksille joita tulen jatkossa suoltamaan.

Muuttoon on vielä kuukausia, ja nykyinen (rakas) kotikin pitää vielä myydä. Olemme viihtyneet täällä hyvin, mutta jokainen koti on  ollut vain väliaikainen etappi kohti unelmaa omasta puutalosta, eikä luopuminen tällä kertaa ole vaikeaa.

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Täyttyneitä toiveita

  1. Kyl sä Elisa tiedät mikä se semmoinen varovainen remontti on 😀 Mäkin sua, teitä, ja meidän taloa ❤ Koko konsepti on hykerryttävä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s